U, de petitionaris
Petities.nl 1

#HAGANAARHUIS en houd de Tweede Kamer lekker fris - Op naar de 70.000

28.428 ondertekeningen

Wybren van Haga (VVD) zit nu in de Tweede Kamer, maar nam het in zijn tijd als huisjesmelker niet zo nauw met de wet. Deze man is nu onze kritische stem in de Tweede Kamer en moet controleren of ministers wel zuiver handelen. Vinden wij dit een goed idee? #HAGANAARHUIS

Petitie

Wij

De burgers die graag volksvertegenwoordigers willen die we wél kunnen vertrouwen.

 

constateren dat:

We constateren dat Wybren van Haga zichzelf specifiek - en dus bewust – heeft geprobeerd in te dekken tegen een nieuwe woonwet van de gemeente Amsterdam ten koste van huurders. Als volksvertegenwoordiger moet de burger kunnen kunnen vertrouwen op je. En aangezien hij zich moedwillig niet aan de wet heeft gehouden en anderen hiermee gedupeerd heeft, lijkt hij dit toch niet te zijn.

 

en verzoeken

Daar waar de VVD-commissie Van Haga verzocht zijn Tweede Kamerlidmaatschap te heroverwegen, verzoeken wij – het volk - Wybren van Haga om zijn zetel op te geven om onze democratie integer te houden. Is toch zo.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
05-09-2018 
Petitionaris:
#BOOS 
Organisatie:
BNNVARA 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen