You, the petitioner
Petities.nl 1

#HAGANAARHUIS en houd de Tweede Kamer lekker fris - Op naar de 70.000

28,428 signatures

Wybren van Haga (VVD) zit nu in de Tweede Kamer, maar nam het in zijn tijd als huisjesmelker niet zo nauw met de wet. Deze man is nu onze kritische stem in de Tweede Kamer en moet controleren of ministers wel zuiver handelen. Vinden wij dit een goed idee? #HAGANAARHUIS

Petition

We

De burgers die graag volksvertegenwoordigers willen die we wél kunnen vertrouwen.

 

establish that:

We constateren dat Wybren van Haga zichzelf specifiek - en dus bewust – heeft geprobeerd in te dekken tegen een nieuwe woonwet van de gemeente Amsterdam ten koste van huurders. Als volksvertegenwoordiger moet de burger kunnen kunnen vertrouwen op je. En aangezien hij zich moedwillig niet aan de wet heeft gehouden en anderen hiermee gedupeerd heeft, lijkt hij dit toch niet te zijn.

 

and request

Daar waar de VVD-commissie Van Haga verzocht zijn Tweede Kamerlidmaatschap te heroverwegen, verzoeken wij – het volk - Wybren van Haga om zijn zetel op te geven om onze democratie integer te houden. Is toch zo.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-09-05 
Lead petitioner:
#BOOS 
Organisation:
BNNVARA 
Website:

History

Signatures